Przepis Kurczak Tostadas jest gotowy w około 25 minut i zdecydowanie jest niesamowitym bezglutenowe opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ta przystawka ma 673 kalorie, 44g białka, oraz 39g tłuszczu na porcję. Na $2.97 za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 11 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka tostadas, regularny krem, sałata, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kurczak Tostadas, Kurczak Tostadas, oraz Kurczak Tostadas dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozłóż tostadas z refried fasoli. Top z kurczaka, sałata, krążki cebuli, rzodkiewki, i ser.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola Refried
Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)
Tostadas
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki
Sos żurawinowy, Do Podania
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
20 Cienkich Plastrów Cukinii
3
Skropić kwaśną śmietaną, na wierzch polać salsą i podawać.;
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy Czekoladowe
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
4
Połączyć pomidory, awokado, kolendra, chile, i sok z cytryny w blenderze i puree, aż będzie gładka. Doprawić salsę solą i pieprzem, do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Tomatillos
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
1/2 Funta Piersi Z Indyka
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Przełożyć do miski, przykryć i przechowywać w lodówce do 2 godzin lub aż będzie gotowy do użycia.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie w menu? Spróbuj sparować z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino, którego możesz spróbować to Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 65 dolarów.