Kurczak Tajski
Tajski kurczak może być tylko Azjatyckie przepis, którego szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje $1.94 za porcję. Jedna porcja zawiera 30 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka thai chiles, galangal, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Z łyżeczką wynik 43%, to danie jest dobre. Spróbuj Tajski rosół z mlekiem kokosowym {&Flu Fighter Stock}, Wywar warzywny-dobry zapas jest ważny, oraz Thai Place Phad Thai Chicken Thai Hot dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić tuszę kurczaka w dużym garnku i zalać wodą. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, następnie zmniejszyć ogień do średnio-niskiego i gotować na wolnym ogniu przez 5 minut.
Odcedzić i opłukać tuszę pod bieżącą wodą. Powrót tuszy do garnka wraz z galangal, liść limonki, trawa cytrynowa, papryka chile, czosnek i szalotka.
Wróć do wrzenia na dużym ogniu,a następnie zmniejsz ciepło do średnio-niskiego. Gotować na wolnym ogniu przez 1 1/2 godziny, często odtłuszczając pianę i tłuszcz. Przed użyciem przecedzić przez gazę.