Kurczak I Grzyby Alfredo
Zapomnij o jedzeniu lub zamawianiu jedzenia na wynos za każdym razem, gdy pragniesz śródziemnomorskiego jedzenia. Spróbuj zrobić kurczaka i grzyby Alfredo w domu. Ten przepis zawiera 4 porcje z 1111 kalorii, 101g białka, oraz 52g tłuszczu każdy. Za $5.45 za porcję, ten przepis okładki 42% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w przybliżeniu 4 godziny i 20 minut. Ten przepis z Taste of Home wymaga soli czosnkowej, połówek piersi z kurczaka, grzybów i pieprzu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia solidny wynik spoonacular 66%. Spróbuj Kurczak Grzybowy Alfredo, Kurczak Grzybowy Alfredo, oraz Boczek Grzybowy Kurczak Alfredo dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Na dużej patelni brązowy kurczak w oleju partiami.
Przenieś do 4-lub 5-qt. powolna kuchenka. W dużej misce wymieszać zupy, bulion, cebulę, pieczarki, sól czosnkową i pieprz; polać mięsem. Przykryj i gotuj na małym ogniu przez 4-5 godzin lub do miękkości kurczaka.
Gotuj fettuccine zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu; odcedzić.
Wyjmij kurczaka z wolnowaru i trzymaj w cieple. Wyłącz Wolnowar i mieszaj serek śmietankowy, aż się rozpuści.
Podawać z fettucyną. W razie potrzeby posyp parmezanem.