Kurczak Fajita Sałata Okłady
Kurczak Fajita sałata okłady może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 1 i kosztuje $7.8 za porcję. Jedna porcja zawiera 1495 kalorii, 130g białka, oraz 82g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać Lite Dom dressing, cebula, mleko łagodny ser cheddar, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Kurczak Fajita sałata okłady dla dwojga, Kurczak Fajita Sałata Okłady, oraz Okłady Do Sałaty Z Indyka Fajita dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać 1/4 szklanki dressing i kminek w średniej misce.
Dodać kurczaka; wrzucić do herbu. Przechowywać w lodówce 30 min. do marynowania.
Dodaj pozostały dressing do dużej patelni nonstick. Paprykę i cebulę wymieszać; gotować na średnim ogniu 6-8 min. albo aż będzie krucho.
Przenieść do miski; przykryć, aby się ogrzać.
Gotować kurczaka i marynaty na patelni 8 do 10 min. lub dopóki kurczak nie zostanie zrobiony, często mieszając.
Dodać gotowane warzywa; gotować 2 min. lub aż do ogrzania, mieszając od czasu do czasu.
Łyżka mieszanki kurczaka na liście sałaty; wierzch z serem.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Piwnice Dragonette Sta. Rita Hills Pinot Noir z 4.8 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 45 dolarów za butelkę.
Dragonette Cellars Sta. Rita Hills Pinot Noir
Rok 2016 był kolejnym w serii wspaniałych roczników w Santa Barbara. Mieliśmy kolejny wczesny budbreak i (w przeciwieństwie do 2015) doskonałą pogodę podczas Setu, pozwalając na mocne, zrównoważone plony. Maj, Czerwiec i Lipiec były dość ciepłe i dojrzewanie było dość szybkie, jednak niespotykanie chłodny sierpień znacznie spowolnił winorośl. Dla winiarza było to prawie idealne, ponieważ winogrona były w stanie zakończyć dojrzewanie powoli, bez kolców ciepła, a winogrona utrzymywały doskonałą kwasowość. W ciągu serii chłodnych poranków wybraliśmy każdy blok z niemal idealną dojrzałością i równowagą. Wina wydają się mieć świetny owocowy charakter, świeżą kwasowość i strukturę taninową oraz solidną głębię.