Kurczak Dijon z Panko Crust
Kurczak Dijon z Panko Crust wymaga około 45 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 77 kalorii, 1G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 25 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać bez kości, czosnek, parmezan, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Kurczak z cytryną i Dijon z Panko Crust, Pieczone paluszki z kurczaka z Panko i Dijon, oraz Dijon i Panko-Crusted Salmon.
Instrukcje
W dużej misce, ubij razem masło, musztarda, i czosnek. W innej misce wymieszaj panko, parmezan i pietruszkę.
Po kolei, połówki piersi kurczaka w mieszaninie masła, aby całkowicie pokryć. Zaokrągloną stronę każdej piersi zanurzyć w mieszaninie panko.
Umieść piersi okruchy bok w 10-na 15-calowej patelni do pieczenia.
Piecz kurczaka w piekarniku 500, aż okruchy będą złote, a piersi nie będą już różowe w środku najgrubszej części (wycięte do testu), około 15 minut.
Umieść 1 lub 2 połówki piersi na każdym talerzu obiadowym. Towarzyszyć sosem Dijon.
SOS Dijon. W misce wymieszaj 1/2 szklanki majonezu, 1/4 szklanki musztardy Dijon, 1/2 do 1 łyżki azjatyckiego oleju sezamowego i 1 łyżeczkę sosu sojowego. Daje 3/4 szklanki.