Kukurydza Kremowana
Kremowa kukurydza może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 209 kalorii, 5G białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Na 1,29 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Udaj się do sklepu i odbierz sól, cukier, ciężką śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Kremowe Muffinki Kukurydziane, Najlepsza kukurydza Kremowana, oraz Kukurydza Kremowana.
Instrukcje
Dodać kłosy kukurydzy do dużego rondla i doprowadzić 8 szklanek wody do wrzenia (lub tyle, aby pokryć kłosy kukurydzy).
Dodać cukier i sól i gotować do miękkości, o 10 do 15 protokół.
Wyjąć kukurydzę na talerz i ostudzić.
Gdy kukurydza się gotuje, dodaj śmietanę do rondla i pozwól zmniejszyć o 1/3 na małym ogniu.
Podczas gdy krem zmniejsza się, pokrój ziarna z kolb i odstaw na bok, aż będzie to potrzebne.
Śmietanę zdjąć z ognia i ubić na maśle i parmezanie. doprawić do smaku białym pieprzem. (
Dodawać sól tylko w razie potrzeby, ponieważ ser nadaje solenie.) Złóż ziarna kukurydzy i przenieś do naczynia w stylu rodzinnym.