Kubki Kasztanowe Mascarpone
Kasztanowe kubki Mascarpone to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Na 34 grosze za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 176 kalorii. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka dekoracji: kakao, crème fraîche, cukier puder i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 8%, to danie jest improvable. Spróbuj Kubki do sałaty Żubr i kasztan Wodny, Kubki Z Musem Dyniowym Mascarpone, oraz Kubki Z Musem Maryberry Mascarpone dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ubij cukier puder i mascarpone na średniej prędkości mikserem elektrycznym 1 minutę. Wymieszać z pastą kasztanową i crme frache. Napełnij małe filiżanki espresso lub inne naczynia do serwowania; w razie potrzeby udekoruj.
Podawać natychmiast lub schłodzić, wyjmując z lodówki 30 minut przed podaniem.
* Kasztan spread jest dostępny w większości supermarketów. Jeśli nie możesz go znaleźć, Sprawdź lokalny rynek dla smakoszy lub zamów w igourmet.com.
Słowniczek. Późne zbiory: wino wytwarzane z winogron pozostawionych na winorośli przez kilka tygodni po normalnym czasie zbioru, dzięki czemu winogrona dojrzewają dla dodatkowej słodyczy.