Kubańska Pieczeń Wieprzowa I
Kubańska pieczeń wieprzowa Może być dobrym przepisem na poszerzenie pudełka z przepisami na danie główne. Ten przepis bezglutenowy i bezmleczny przeznaczony jest dla 8 osób i kosztuje 1,21 USD za porcję. Jedna porcja zawiera 257 kalorii, 27 g białka i 14 g tłuszczu. Mieszanka łopatki wieprzowej, soli, czosnku i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ten przepis zachwycił 20 osób. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest dostarczany przez Allrecipes. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 86%, to danie jest niesamowite. Wypróbuj kubańską pieczeń wieprzową, kubańską pieczeń wieprzową i kubańską pieczeń wieprzową, aby poznać podobne przepisy.
Instrukcje
Rozgrzej małą, ciężką patelnię na średnim ogniu.
Dodaj nasiona kminku i ziarna pieprzu na patelnię; ciągle mieszaj, aż zacznie pachnieć i zacznie brązowieć, około 2 minut. Fajny.
Za pomocą moździerza i tłuczka rozdrobnij prażone przyprawy z czosnkiem, solą i oregano, aby uzyskać pastę. Można to również zrobić w małej misce robota kuchennego.
Przełożyć do małej miski i wymieszać z sokiem pomarańczowym, sokiem z limonki, sokiem z cytryny, sherry i oliwą z oliwek.
Umieść wieprzowinę w dużej, zamykanej plastikowej torbie.
Mięso zalej marynatą cytrusową i zamknij. Przechowywać w lodówce przez 12 do 24 godzin, od czasu do czasu obracając torebkę.
Rozgrzej piekarnik do 165 stopni C (325 stopni F).
Przełóż wieprzowinę i marynatę do brytfanny i włóż do piekarnika. Piecz przez około 2 1/2 godziny, od czasu do czasu polewając sokiem z patelni lub do momentu, gdy termometr umieszczony na środku wskaże temperaturę 63 stopni C.
Jeśli patelnia wyschnie, dolej niewielką ilość wody.
Przenieś wieprzowinę na deskę do krojenia, przykryj luźno folią i odstaw na 15 minut. Rzeźbij i podawaj.