Krówki Z Ciemnej Czekolady

Krówki Z Ciemnej Czekolady
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc wypróbuj Krówki z ciemnej czekolady. Ten przepis sprawia, że 9 porcji z 742 kalorie, 7G białka, oraz 36 g tłuszczu każdy. Na 1,67 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Jeśli masz czekoladę, wanilię, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 31%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Krówka Orzechowa Z Ciemnej Czekolady, Ciemna Czekolada Wiśniowa Krówka, oraz Kahluan i Krówka z ciemnej czekolady dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Gładka linia 8-lub 9-calowa kwadratowa patelnia z folią. Lekko maślana folia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
2
Na patelni 3-do 4-ćwiartkowej wymieszaj pół na pół, cukier, syrop kukurydziany i sól. Mieszać od czasu do czasu na dużym ogniu, aż gotować, o 3 protokół. Za pomocą pędzla zanurzonego w wodzie często zetrzyj kulki syropu, które tworzą się po bokach patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (3 Uncje) Połówek Orzechów Pekan1 Opakowanie (3 Uncje) Połówek Orzechów Pekan
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
3
Zmniejszyć ciepło do średniego.
4
Dodaj słodko-gorzką i niesłodzoną czekoladę; delikatnie mieszaj, aż czekolada się rozpuści i mieszanina zacznie się gotować na wolnym ogniu, 3 do 6 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(lub ½ Szklanki) Niesolonego Masła, Pokrojonego W Kostkę(lub ½ Szklanki) Niesolonego Masła, Pokrojonego W Kostkę
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
5
Włóż termometr cukierkowy do mieszaniny. Gotuj, od czasu do czasu mieszając i myjąc boki patelni mokrą szczotką, aż mieszanina osiągnie 235 (lub kropla cukierków w łyżce do zimnej wody tworzy miękką kulkę, która spłaszcza się po wyjęciu z wody), 30 do 40 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr CandyTermometr Candy
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
6
Natychmiast wlać mieszaninę krówek do patelni o wymiarach 10 na 15 cali. Kropka z 2 łyżkami masła i wanilii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Solone Orzeszki Ziemne O Czerwonej Skórce, Dostępne W Alejkach Z Przekąskami Na RynkuSolone Orzeszki Ziemne O Czerwonej Skórce, Dostępne W Alejkach Z Przekąskami Na Rynku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
7
Pozostaw niezakłócony, aż termometr włożony w środku rejestry candy 115 (patelnia jest ciepła w dotyku), 20 do 30 minut. Za pomocą szerokiej metalowej szpatułki zeskrobuj mieszaninę w tę iz powrotem na patelni, aż stanie się gładka i błyszcząca i zacznie zagęszczać się i kopać, ale nadal jest miękka i plastyczna, od 4 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
8
Dodać orzechy i wymieszać na tyle, aby rozprowadzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych OliwekZielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych Oliwek
9
Zeskrobać krówkę na wyłożoną folią patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Solone Orzeszki Ziemne O Czerwonej Skórce, Dostępne W Alejkach Z Przekąskami Na RynkuSolone Orzeszki Ziemne O Czerwonej Skórce, Dostępne W Alejkach Z Przekąskami Na Rynku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
10
Odstawić do twardego dotyku, co najmniej 2 godziny. Odwróć patelnię, aby uwolnić cukierki. Odkleić folię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
11
Ostrym nożem pokroić krówkę w kwadraty i podawać. Lub owinąć nieciętą krówkę hermetycznie i przechowywać w temperaturze pokojowej do 1 tygodnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Solone Orzeszki Ziemne O Czerwonej Skórce, Dostępne W Alejkach Z Przekąskami Na RynkuSolone Orzeszki Ziemne O Czerwonej Skórce, Dostępne W Alejkach Z Przekąskami Na Rynku
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje9
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn