Krówka Pa

Krówka Pa
Krówka taty może być tylko Kreolski przepis, którego szukasz. Na 69 centów za porcję, dostaniesz deser, który serwuje 6. Jedna porcja zawiera 700 kalorii, 4G białka, oraz 15 g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz kakao, wanilię, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 4 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Płatki owsiane Fudge Revel Bars aka Fudge Jumbles, Wall Flower Fudge {Red Chile Fudge}, oraz Czekoladowe babeczki z krówkami wypełnione batonem czekoladowym i polewą Bezową Z Pianki.

Instrukcje

1
Wymieszaj cukier, kakao, mleko, syrop kukurydziany i sól w dużym, ciężkim rondlu lub holenderskim piekarniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop KukurydzianySyrop Kukurydziany
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
CukierCukier
MlekoMleko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Umieścić na średnim ogniu i wiernie mieszać, aż cukier się stopi. Doprowadzić do wrzenia i gotować do miękkiej kuli etapie (234 ° Fahrenheita). Od czasu do czasu mieszaj, aby zapobiec przywieraniu i przypaleniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
3
Zdjąć z ognia i dodać masło i wanilię.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
MasłoMasło
4
Ostudzić do 110° bez mieszania. Podczas gdy krówka chłodzi się, posmaruj dno i boki 8-calowej kwadratowej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
KrówkaKrówka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Ubijaj krówkę drewnianą łyżką, aż stanie się bardzo gęsta i straci swój połysk. Szybko wlać do przygotowanej patelni. Rozgrzać do 1-calowych kwadratów, a następnie pozostawić do ostygnięcia przez kilka godzin lub przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrówkaKrówka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Drewnianałyżka Drewniana
PatelniaPatelnia
6
Cięcie ostrym nożem, gdy ostygnie, zanurzając nóż w gorącej wodzie między cięciami, jeśli to konieczne. Przechowuj krówkę między warstwami woskowanego papieru w szczelnym pojemniku w chłodnym miejscu.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrówkaKrówka
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
7
Smak
8
Książka, korzystając z bazy danych USDA Nutrition
9
Ciasto
10
Spacer: Pamiętnik Kate Moses, copyright © 201
11
a ponieważ tak powiedziałem: 33 matki piszą o dzieciach, seksie, mężczyznach, starzeniu się, wierze, rasie i sobie (Harper
12
Collins 2005, 2006). W 2003 roku ukazała się jej pierwsza powieść, Wintering: a Novel of Sylvia Plath (St. Martin ' s Press, Anchor Books 200
13
został opublikowany z międzynarodowym uznaniem. Przetłumaczone na trzynaście języków zimowisko otrzymało Nagrodę im. Janet Heidinger Kafki oraz Prix des Lectrices de Elle we Francji. Jej najnowsza Książka to Cakewalk, a Memoir (The Dial Press, Maj 2010), wynik wieloletniej miłości do cukru i opowieści. Mieszka w San Francisco z rodziną-dziennikarką i Salon.com założyciel, Gary Kamiya, i ich dwoje dzieci.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier

Polecane wino: Albarino, Wino Różane, Sauvignon Blanc

Cajun świetnie komponuje się z Albarino, winem różowym i Sauvignon Blanc. Te niskie taniny, niższe wina alkoholowe będą uzupełniać ciepło w pikantnych potrawach cajun, zamiast sprawiać, że usta palą się bardziej. Możesz spróbować Torres Pazo das Bruxas Albarino. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 19 dolarów za butelkę.
Torres Pazo das Bruxas Albarino
Torres Pazo das Bruxas Albarino
Jaskrawożółty z zielonkawym brzegiem. Intensywnie aromatyczny z białymi nutami kwiatowymi, cytrusowymi i białymi brzoskwiniami. Dostępne, słodkie i hedonistyczne po wejściu. Wyróżnia się czystą kwasowością, która przenosi się na środek. Długie i trwałe na finiszu.Doskonały aperitif. Dobre z surowymi, gotowanymi lub grillowanymi owocami morza. Idealnie komponuje się z łagodnymi, białymi rybami. Jego żywe podniebienie zapewnia idealną równowagę z miękkimi kozimi serami.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Magazyn