Krówka Pa
Krówka taty może być tylko Kreolski przepis, którego szukasz. Na 69 centów za porcję, dostaniesz deser, który serwuje 6. Jedna porcja zawiera 700 kalorii, 4G białka, oraz 15 g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz kakao, wanilię, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 4 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Płatki owsiane Fudge Revel Bars aka Fudge Jumbles, Wall Flower Fudge {Red Chile Fudge}, oraz Czekoladowe babeczki z krówkami wypełnione batonem czekoladowym i polewą Bezową Z Pianki.
Instrukcje
Wymieszaj cukier, kakao, mleko, syrop kukurydziany i sól w dużym, ciężkim rondlu lub holenderskim piekarniku.
Umieścić na średnim ogniu i wiernie mieszać, aż cukier się stopi. Doprowadzić do wrzenia i gotować do miękkiej kuli etapie (234 ° Fahrenheita). Od czasu do czasu mieszaj, aby zapobiec przywieraniu i przypaleniu.
Zdjąć z ognia i dodać masło i wanilię.
Ostudzić do 110° bez mieszania. Podczas gdy krówka chłodzi się, posmaruj dno i boki 8-calowej kwadratowej patelni.
Ubijaj krówkę drewnianą łyżką, aż stanie się bardzo gęsta i straci swój połysk. Szybko wlać do przygotowanej patelni. Rozgrzać do 1-calowych kwadratów, a następnie pozostawić do ostygnięcia przez kilka godzin lub przez noc.
Cięcie ostrym nożem, gdy ostygnie, zanurzając nóż w gorącej wodzie między cięciami, jeśli to konieczne. Przechowuj krówkę między warstwami woskowanego papieru w szczelnym pojemniku w chłodnym miejscu.
Książka, korzystając z bazy danych USDA Nutrition
Spacer: Pamiętnik Kate Moses, copyright © 201
a ponieważ tak powiedziałem: 33 matki piszą o dzieciach, seksie, mężczyznach, starzeniu się, wierze, rasie i sobie (Harper
Collins 2005, 2006). W 2003 roku ukazała się jej pierwsza powieść, Wintering: a Novel of Sylvia Plath (St. Martin ' s Press, Anchor Books 200
został opublikowany z międzynarodowym uznaniem. Przetłumaczone na trzynaście języków zimowisko otrzymało Nagrodę im. Janet Heidinger Kafki oraz Prix des Lectrices de Elle we Francji. Jej najnowsza Książka to Cakewalk, a Memoir (The Dial Press, Maj 2010), wynik wieloletniej miłości do cukru i opowieści. Mieszka w San Francisco z rodziną-dziennikarką i Salon.com założyciel, Gary Kamiya, i ich dwoje dzieci.
Polecane wino: Albarino, Wino Różane, Sauvignon Blanc
Cajun świetnie komponuje się z Albarino, winem różowym i Sauvignon Blanc. Te niskie taniny, niższe wina alkoholowe będą uzupełniać ciepło w pikantnych potrawach cajun, zamiast sprawiać, że usta palą się bardziej. Możesz spróbować Torres Pazo das Bruxas Albarino. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 19 dolarów za butelkę.
Torres Pazo das Bruxas Albarino
Jaskrawożółty z zielonkawym brzegiem. Intensywnie aromatyczny z białymi nutami kwiatowymi, cytrusowymi i białymi brzoskwiniami. Dostępne, słodkie i hedonistyczne po wejściu. Wyróżnia się czystą kwasowością, która przenosi się na środek. Długie i trwałe na finiszu.Doskonały aperitif. Dobre z surowymi, gotowanymi lub grillowanymi owocami morza. Idealnie komponuje się z łagodnymi, białymi rybami. Jego żywe podniebienie zapewnia idealną równowagę z miękkimi kozimi serami.