Krewetki Toskańskie
Toskańskie krewetki mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 295 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 3,08 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz tapenadę z oliwek, marinara, olej z pestek winogron i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 53%. Podobne przepisy to Pieczone Krewetki Z Fasolką Toskańską, Toskańska zupa fasolowa z krewetkami, oraz Wściekłe krewetki z toskańską białą fasolą.
Instrukcje
Dodać olej do dużej patelni saute na dużym ogniu. Następnie dodać krewetki i gotować.
Posypać krewetki z solą i pieprzem, z ruchu mieszając, i gotować, aż krewetki są średnio rzadkie w temperaturze, o 2 protokół. Następnie rozpuścić patelnię z winem i dodać tapenadę. Zmniejszyć ogień i mieszać tapenade do krewetek. Po wymieszaniu tapenade W, dodać marinara, ponownie wymieszać i pozostawić do ogrzania, o 2 protokół. Na koniec dodać ugotowane spaghetti, wymieszać i ogrzać, aż spaghetti będzie gorące, około 3 minut. Ponownie wrzucić i podawać lub porcję makaronu. Zakończyć parmezanem i bazylią.