Kremowy Sos Z Boczku Cheddar

Kremowy Sos Z Boczku Cheddar
Kremowy sos z boczku wymaga około 25 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 40 g tłuszczu, oraz w sumie 398 kalorii. Na 56 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 12. Udaj się do sklepu i odbierz boczek, mąkę, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia not so awesome spoonacular score of 24%. Podobne przepisy to Kremowy Dip Boczkowo-Cheddarowy, Chrupiąca sałatka warzywna z gruszkami i kremowym sosem Cheddar, oraz Sałatka z orzechami krewetkowymi z sosem Cheddar Jack Bacon.

Instrukcje

1
W średnim rondlu na małym ogniu, ubić razem ser, mąkę i śmietanę, aż się stopią i sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
KremKrem
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrzepaczkaTrzepaczka
2
Zdjąć z ognia i ostudzić.
3
Miejsce boczek w dużej, głębokiej patelni. Gotować na średnim ogniu, aż równomiernie zbrązowieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Odcedzić, pokruszyć i odstawić.
5
W średniej misce ubij schłodzony sos serowy, boczek, majonez i mleko, aż do równomiernego wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos SerowySos Serowy
MajonezMajonez
BoczekBoczek
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
6
Podawać na świeżych sałatkach.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn