Kremowy Indyk Salsa Tortilla Wrap

Kremowy Indyk Salsa Tortilla Wrap
Kremowy Salsa Indyk Tortilla Wrap może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja zawiera 279 kalorii, 16G białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 1. Na 1,25 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. 36 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Udaj się do sklepu i odbierz taco bellâ® & chunky salsa, oscar mayer deli pieczona pierś z indyka w piekarniku, tortilla z mąki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Indyk Tortilla Wrap, Kremowy Koperek-Indyk, oraz Indyk Kukurydziana Salsa Tortilla Wraps dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Tortillę posmarować serem śmietankowym o obniżonej zawartości tłuszczu, a następnie salsą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszone Pomidory W OlejuSuszone Pomidory W Oleju
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
2
Dodać pozostałe składniki; zwinąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia14
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn