Kremowe Płatki Owsiane
Kremowa owsianka może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Na 77 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 286 kalorii, 11g białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól, laskę cynamonu, morele i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 46 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kremowe Muffinki Owsiane, Kremowa Kokosowa Matchan Płatki Owsiane, oraz Kremowy Klon Żurawinowy Płatki Owsiane dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść morele w małej misce z gorącą wodą na pokrycie, i odstawić 5 minut lub aż pulchne.
Gotować mleko, następne 4 składniki i 2 szklanki wody w ciężkim rondlu nonaluminum na średnim ogniu, często mieszając, 5 do 6 minut lub tylko do momentu pojawienia się pęcherzyków (nie gotować).
Zdjąć z ognia; usunąć laskę cynamonu i goździki łyżką szczelinową i wyrzucić.
Mieszamy z owsem. Gotować na małym ogniu, często mieszając, 30 minut lub aż gotowe. Top z morelami, i podawać natychmiast.
Uwaga: do celów testowych wykorzystaliśmy Stal McCann ' s-
Pokroić Irlandzką Owsiankę.
Kremowe płatki pszeniczne: Zastąp 3/4 szklanki niegotowanego, szybkiego gotowania (2 1/2 minuty) kremowego płatka pszenicznego na 1 szklankę irlandzkiego owsa. Postępuj zgodnie z przepisem, zmniejszając czas gotowania w Kroku 3 do 3 do 5 minut lub do czasu zakończenia. Uwaga: do celów testowych użyliśmy oryginalnej (2,5-minutowej) śmietany pszennej. W porcji: kalorie 253; tłuszcz 5g (sat 8g, mono 4g, Poli 1G); białko 9g; węglowodany 6g; błonnik 4G; Chol 5mg; żelazo 1mg; sód 191mg; Calc 179mg