Kremowe Ciasto Czekoladowe Z Kokosem
Kremowy kokos-Topped ciasto czekoladowe może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 18 i kosztuje 63 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 270 kalorii, 4G białka, oraz 7G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka półsłodkich chipsów czekoladowych, mleka, pianek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Pączki Kokosowe polane czekoladowym Ganache i prażonym kokosem, Ciasto czekoladowe z kremowym lukrem kokosowym, oraz Mrożone plastry Banana pokryte czekoladą z dodatkiem kokosa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować ciasto, połącz pierwsze 4 składniki w dużej misce i ubijaj z małą prędkością miksera, aż będzie wilgotny. Ubij mieszaninę ze średnią prędkością 2 minuty; wlej do 13 x 9-calowej patelni do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania.
Piec w 350 przez 35 minut lub do drewnianego kilofa włożonego do środka wyjdzie czysty. Fajne ciasto całkowicie na patelni na stojaku z drutu.
Aby przygotować polewę, połącz 1/2 szklanki mleka, cukier granulowany i pianki w średnim rondlu; gotuj na średnim ogniu 5 minut lub aż pianki się stopią. Wymieszać z kokosem i skrobią kukurydzianą; doprowadzić do wrzenia. Gotować 1 minutę, stale mieszając.
Rozprowadzić polewę równomiernie na cieście; ostudzić.
Aby przygotować lukier, połączyć cukier puder, kakao, 2 łyżki mleka i margarynę w małym rondlu; doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu.
Wyjmij mieszaninę z ognia; dodaj chipsy czekoladowe i syrop kukurydziany, mieszając, aż chipsy się stopią.
Delikatnie rozprowadzić lukier na warstwie kokosa. Fajne do kompletu.