Eleganckie Ciasto Warstwowe Z Dyni I Orzecha Włoskiego
Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 525 kalorii, 8G białka, oraz 31 g tłuszczu na porcję. Na 1,47 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz mieloną gałkę muszkatołową, mielone ziele angielskie, dynię i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Warstwowe Ciasto Z Dyni Orzechowej Z Karmelowo-Czekoladowymi Lukrami, Eleganckie Ciasto Dyniowe, oraz Pumpkin Pie Spiced Pestki Dyni dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roll 1 piecrust nacisnąć linie fałd; wyciąć liście z liścia w kształcie noża.
Liście posmarować lekko ubitym jajkiem i ułożyć na blasze do pieczenia; odstawić.
Dopasuj pozostałe kawałki do 9-calowej płyty piecrust zgodnie ze wskazówkami opakowania; złóż krawędzie pod i zaciśnij.
Piec liście w temperaturze 350 przez 10-12 minut lub do złotego koloru.
Piec piecrust przez 6 minut lub do lekko rumiane.
Usuń liście i piecrust z piekarnika; ostudzić. Zwiększenie temperatury pieca do 42
Połącz 1/2 szklanki jasnobrązowego cukru, posiekane orzechy włoskie, masło i ekstrakt waniliowy; rozprowadzić na dnie pieczonego pieca.
Ubić dynię, serek, 2 jajka i pozostałe 3/4 szklanki brązowego cukru na średniej prędkości z mikserem elektrycznym.
Dodaj mąkę, cynamon, imbir, ziele angielskie i gałkę muszkatołową, ubijając do wymieszania. Łyżka mieszanki dyni nad mieszaniną orzecha włoskiego.
Piec w temperaturze 425 przez 15 minut. Zmniejszyć temperaturę do 350, i piec 30 więcej minut lub aż ciasto jest ustawiony.
Wyjąć ciasto do stojaka z drutu; ostudzić. Ułóż liście na wierzchu ciasta.
Podawać na ciepło lub schłodzone z bitą śmietaną, w razie potrzeby.