Krem Z Masłem Waniliowym
Krem z masłem waniliowym może być tylko przystawką, której szukasz. Na 22 grosze za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 242 kalorie, 0g białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz wanilię, czekoladę, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Ciasto czekoladowe z kremem maślanym waniliowym, Waniliowe Ciasto Rooibos Ice Cream & Brown Butter, oraz Waniliowe Cupcakes w / Cinnamon Butter Cream.
Instrukcje
Gotować cukier, syrop kukurydziany, wanilia i wody w rondlu na średnim ogniu do 245 stopni F. W 235 stopni F zmyć bok patelni z pędzlem nasączonym wodą, aby usunąć kryształy cukru.
Wlać gotowaną partię do miski do mieszania i pozostawić do ostygnięcia do 110 stopni F. Jeśli kryształy cukru tworzą się na górze partii, ponieważ jest chłodzenie, posypać kryształy cukru lekko wodą do rozpuszczenia.
Roztopić masło. Gdy mieszanina cukru osiągnie 110 stopni F, Uruchom mikser na powolnej prędkości i dodaj mąkę i masło. Kontynuuj mieszanie, aż partia stanie się półtwarda.
Wylać porcję na stół (wcześniej posypany mąką). Zanurz ręce w mące i wyrabiaj porcję, aż będzie miękka i kremowa. Weź małe sekcje partii i zwiń ją w rurkę o średnicy 1 cala.
Pokrój rurkę nożem do masła na kawałki wielkości kęsa.
Zwiń każdy kawałek i umieść na woskowanym papierze. Przechowywać w temperaturze pokojowej (65 do 75 stopni F) przez 4 do 24 godzin. Kawałki posmarować czekoladą. Powlekane kremy z masłem waniliowym można spożywać po kolejnych 24 godzinach.