Krem Drobiazgowy

Krem Drobiazgowy
Need a deser wegetariański? Krem drobiazgowy może być świetnym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 1075 kalorii, 23G białka, oraz 47 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 2,02 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Niewiele osób lubiło to szkockie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz skrobię kukurydzianą, pół na pół, ekstrakt z wanilii i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 53%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Zimowy Drobiazg Z Przyprawionym Kremem, Drobiazg Jogurtowy Bezmleczny, oraz Pumpkin Custard Chocolate Brownie Trifle.

Instrukcje

1
Wszystkie składniki ubić w ciężkim rondlu. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, stale ubijając; gotować, stale ubijając, 1 minutę lub aż zgęstnieje.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Zdjąć z ognia.
3
Umieść patelnię w lodowatej wodzie; ubijaj od czasu do czasu, aż ostygnie. Schłodzić całkowicie, około 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia13
Magazyn