Kotlety Ziemniaczane (Nadziewane Mięsem Indyjskie Naleśniki Ziemniaczane)

Kotlety Ziemniaczane (Nadziewane Mięsem Indyjskie Naleśniki Ziemniaczane)
Przepis kotlety ziemniaczane (nadziewane mięsem indyjskie placki ziemniaczane) jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest super bezmleczne opcja dla miłośników Żydowskiego jedzenia. Na $2.5 za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 2. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 41g białka, 66 g tłuszczu, oraz w sumie 1201 kalorii. Jest idealny do Chanuka. 91 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz cebulę, mielony kminek, ziemniaki russet i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Kolduny białoruskie (placki ziemniaczane nadziewane mielonym mięsem), Indyjskie Nadziewane Skorupki Ziemniaków, oraz Bakłażany Faszerowane Ziemniakami Z Indyjskimi Przyprawami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przykryć ziemniaki z zimną wodą w średnim rondlu. Doprowadzić do wrzenia i gotować, aż ziemniaki będą całkowicie miękkie, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Odcedzić, następnie wcisnąć gorące ziemniaki przez ricer, odrzucając Skórki. Doprawić do smaku solą i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ricer Do ZiemniakówRicer Do Ziemniaków
3
Podczas gdy ziemniaki gotować, połączyć mielone mięso i pastę czosnkową w małej misce. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżek Posiekanej Natki Pietruszki2 Do 3 łyżek Posiekanej Natki Pietruszki
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Podgrzać 1 1/2 łyżki oleju w średnim rondlu na średnim ogniu, aż się połysk.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
5
Dodać posiekaną cebulę i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż lekko zmięknie, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
6
Dodać przecier pomidorowy i gotować, często mieszając, aż zmniejszy się i olej pęknie na powierzchni, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 1/2 Szklanki Kefalotyri Lub Kasseri, Startego2 1/2 Szklanki Kefalotyri Lub Kasseri, Startego
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
7
Dodaj kminek, kurkumę, czerwone chili w proszku i pieprz. Gotować, stale mieszając, aż pachną, około 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
KurkumaKurkuma
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
¼ łyżeczki Oregano¼ łyżeczki Oregano
8
Dodać ocet i wymieszać do włączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
9
Dodać cukier, sól i mięso. Gotować, ciągle mieszając, aż mięso jest pokryte mieszanką przypraw i gotowane przez i olej pęka na powierzchnię, w sumie około 7 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
10
Dodać kolendrę i wodę. Przykryć i gotować przez dziesięć minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
11
Zdejmij pokrywę i kontynuuj gotowanie, aż woda całkowicie odparuje. Doprawić do smaku większą ilością soli, a następnie przelać do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
12
Uformuj puree ziemniaczane w rundy o średnicy 2 1/2 cala i grubości 1/2 cala. Podnieś jedną rundę na dłoń i zrób płytkie Wcięcie w środku.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
13
Dodać 1 łyżkę nadzienia z mięsa mielonego. Delikatnie złóż boki zacieru na nadzieniu mielonym, aż zostanie całkowicie przykryte. Delikatnie spłaszczyć na dysku. Powtórz z pozostałymi ziemniakami i nadzieniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięso MieloneMięso Mielone
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
14
Każdy kotlet zanurz w ubijanym jajku i zanurz w bułce tartej, a następnie przenieś na czysty duży talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
15
Rozgrzać pozostały olej w średniej patelni non-stick na średnim ogniu, aż się połysk. Slide kotlety ziemniaczane delikatnie do oleju i smażyć z każdej strony, aż lekko złoty kolor, o 1 minutę z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
16
Odsączyć na wyłożonej ręcznikiem papierowym talerzu, doprawić solą i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia47
Magazyn