Kotlety Wieprzowe Z Rukolą I Sałatką Jabłkową
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj kotletów wieprzowych z rukolą i sałatką jabłkową. Ten przepis służy 25. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 73 kalorie. Na 31 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 68 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka soku z cytryny, bułki tartej panko, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Chrupiące kotlety wieprzowe z kaparami, cytryną, rukolą i posiekanymi jajkami, Kotlety cielęce z sałatką z rukolą i pomidorami, oraz Grillowane kotlety z kurczaka z cytryną i czarnym pieprzem oraz sałatką Rukolowo-pomidorową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść mąkę, jajka i panko w oddzielnych płytkich miseczkach. Doprawić wieprzowinę łyżeczką soli i łyżeczką pieprzu.Schab posmarować mąką, następnie jajkami, a na koniec bułką tartą, delikatnie naciskając, aby pomóc im przylegać.
Podgrzać 3 łyżki oleju na dużej patelni na średnim ogniu.Gotować wieprzowinę, aż złoty i gotowane przez, 2 do 3 minut na stronie.
Przełożyć na talerz wyłożony papierowym ręcznikiem.Tymczasem w dużej misce ubijamy śmietanę, sok z cytryny, pozostałe 2 łyżki oleju, łyżeczkę soli i łyżeczkę pieprzu.
Dodaj rukolę i jabłko do dressingu i wrzucić do połączenia.
Podawać z wieprzowiną i cytryną.