Niemieckie Ciasto Czekoladowe
Niemieckie ciasto czekoladowe może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 118 kalorii, 1G białka, oraz 6G tłuszczu. Na 24 grosze za porcję, dostaniesz deser, który serwuje 55. Udaj się do sklepu i odebrać olej, Niemiecki ciasto czekoladowe mix, piekarz Anioł Płatek kokosowy, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Niemieckie Ciasto Czekoladowe, Niemieckie Ciasto Czekoladowe, oraz Niemieckie Ciasto Czekoladowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Miejsce ciasto wymieszać, 1-1 / 4 szklanki wody, oleju i jaj w dużej misce. Beat z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości tylko do zwilżenia. Beat na średniej prędkości 2 minuty.
Wlać równomiernie do 2 natłuszczonych i posypanych mąką 9-calowych okrągłych patelni do ciast.
Piec 25 do 35 minut lub do wykałaczki włożonej w pobliżu ośrodków wychodzi czysty. Schłodzić w patelniach na stojakach z drutu 10 minut; wyjąć z patelni. Całkowicie fajne.
Wymieszać lukier, kokos, pekan i karmel polewa.
Umieść 1 warstwę ciasta na talerzu służącym; rozprowadzić połową mieszanki lukier. Wierzch z 1/2 szklanki ciastek; naciśnij delikatnie do lukier. Przykryć pozostałą warstwą ciasta. Powtórz warstwy mieszaniny lukier i posiekane ciasteczka.