Kotlety Wieprzowe Po Węgiersku

Kotlety Wieprzowe Po Węgiersku
Węgierskie kotlety wieprzowe mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 378 kalorii, 31g białka, oraz 21 g tłuszczu. Na 2,13 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 29 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów kuchni wschodnioeuropejskiej. Jeśli masz ketchup, kotlety wieprzowe, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Węgierska wieprzowina i ziemniaki, Gulasz Wieprzowy Po Węgiersku, oraz Gulasz Wieprzowy Po Węgiersku dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Kotlety schabowe doprawiamy solą i pieprzem do smaku. Kotlety przyprawione w mące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
2
Rozgrzać olej w dużej patelni i brązowe kotlety sezonowane w oleju (pokrycie patelni z pokrywką w razie potrzeby).
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Wylej tłuszcz.
4
W średniej misce połączyć śmietanę, sherry, ketchup, sos Worcestershire, papryka i liść laurowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
Liście LauroweLiście Laurowe
Płatki Crispix, RozdrobnionePłatki Crispix, Rozdrobnione
PaprykaPapryka
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Wymieszać i wlać mieszaninę na kotlety na patelni. Przykryć i niech gotować delikatnie na małym ogniu przez około 1 godzinę, lub aż kotlety są miękkie i gotowane przez. Termometr natychmiastowego odczytu włożony do środka kotleta powinien odczytywać 145 Stopni F (63 Stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PatelniaPatelnia

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Kotlety wieprzowe w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Pinot Noir i Riesling. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawny riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem dla dań wieprzowych w ogóle. Lapis Luna Chardonnay z 4.7 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
Lapis Luna Chardonnay
Lapis Luna Chardonnay
Skórka pomarańczowa, dojrzały ananas, tosty i wanilia na nosie. Pełnowartościowe, świeże i żywe, z bujną białą brzoskwinią i dojrzałymi smakami jabłek, które prowadzą do pikantnego wykończenia z masłem.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia13
Magazyn