Kotlety wieprzowe faszerowane goudą i szpinakiem
Goudan i szpinak Nadziewane kotlety wieprzowe może być dobry przepis, aby poszerzyć swoją kolekcję dania głównego. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 560 kalorii, 56g białka, oraz 30 g tłuszczu każdy. Na $3.93 za porcję, ten przepis okładki 45% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 158 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odebrać ser gouda, szpinak, przyprawy, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Z łyżeczką wynik 97%, to danie jest świetne. Podobne przepisy to Kotlety wieprzowe faszerowane wędzonym Goudanem i boczkiem, Kotlety wieprzowe faszerowane boczkiem z jabłkiem i goudą, oraz Kotlety wieprzowe faszerowane wędzonym Goudanem i boczkiem.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C). Płaszcz 9x13 cala naczynia do pieczenia z gotowania sprayu.
Połóż każdy kotlet płasko na desce do krojenia i ostrym nożem trzymanym równolegle do deski, Wytnij kieszeń na wieprzowinę, pozostawiając trzy strony nienaruszone. Każdy kotlet nadziewamy szpinakiem, a następnie serem.
Okruchy Panko umieścić w płytkim naczyniu. Każdy posiekać cienką warstwą chrzanu, a następnie zwinąć w okruchy. Ułóż kotlety w przygotowanym naczyniu do pieczenia.
Posypać przyprawą kreolską do smaku.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 45 minut, lub do brązowego i chrupiącego.