Cukinia Tabbouleh

Cukinia Tabbouleh
Cukinia Tabbouleh może być tylko middl eastern przepis, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegański przepis ma 73 kalorie, 2G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 31 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz bulgur, wodę, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 78%. Podobne przepisy to Cukinia ryż Tabbouleh z ciecierzycą, Tabbouleh, oraz Tabbouleh.

Instrukcje

1
Połączyć bulgur i wrzącej wody w dużej misce; przykryć i odstawić 30 minut lub do wchłonięcia wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulgurBulgur
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Dodać cukinię i 3 kolejne składniki do bulguru; dobrze wrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (okDo 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
BulgurBulgur
3
Połączyć sok z cytryny i olej; dobrze wymieszać trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
4
Dodaj do mieszaniny cukinii, rzucając dobrze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (okDo 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
5
Podawać w temperaturze pokojowej lub schłodzone.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia36
Magazyn