Koreański Styl Romaine

Koreański Styl Romaine
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj koreańskiego stylu Romaine. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 39 kalorii. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 4 i kosztuje 18 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Mieszanka czosnku, olej sezamowy, sałata rzymska serce, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Ten przepis jest typowy dla kuchni koreańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Romaine W Stylu Koreańskim, Char - grillowane kotlety wieprzowe w stylu koreańskim z grilla i Rękodzieło Koreańskie mięso Giveaway, oraz Rozdrobniona Romaine w koreańskim sezamie Vinaigrette dla podobnych receptur.

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Koreański świetnie współpracuje z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Można spróbować wina Indaba Chenin Blanc. Ma 4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 12 dolarów.
Indaba Chenin Blanc
Indaba Chenin Blanc
Aromatyczne kiwi i melonowe niuanse na nosie. Mnóstwo pysznych tropikalnych smaków melona i cytrusów. Wagaśrodkowe podniebienie z długim zakończeniem, które ma odrobinę pikanterii.Połącz ze świeżą mozzarellą, krewetkami z grilla, lekkimi makaronami, czerwonym Lucjanem, pierogami, satayem z kurczaka lub mieszaną zieloną sałatką.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia2
Magazyn