Koreańska Wołowina Z Grilla

Koreańska Wołowina Z Grilla
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj koreańskiej wołowiny z grilla. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.26 za porcję. Jedna porcja zawiera 355 kalorii, 29g białka, oraz 23G tłuszczu. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to Koreańskie danie. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz stek z flanki wołowiny, Azjatycki olej sezamowy, sos sojowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Koreańska Wołowina Z Grilla, Koreańska Wołowina Z Grilla, oraz Koreańska Wołowina Z Grilla dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wołowinę opłukać i osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
2
Stek pokroić pod kątem 45 w poprzek ziarna, przecinając prawie, ale nie całkowicie, przez. Wykonaj kolejne cięcie 1/4 cala od pierwszego cięcia, po tym samym kącie i przecinając całą drogę. Otworzyć plastry masła i umieścić w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruszki Azjatyckie, Każda, UmyteGruszki Azjatyckie, Każda, Umyte
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Dodaj soję, zielona cebula, olej sezamowy, cukier, i czosnek do miski; wymieszać do herbu. Przykryć i schłodzić co najmniej 30 minut lub do 4 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
Szklanka Mrożonego Edamame, RozmrożonaSzklanka Mrożonego Edamame, Rozmrożona
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Rozłóż plastry otwarte na naoliwionym grillu na łóżku z gorących węgli lub na dużym ogniu na grillu gazowym (możesz trzymać rękę na poziomie grilla tylko 2 do 3 sekund); zamknij pokrywę grilla gazowego. Gotować, obracając raz, aż rumiane z obu stron, 5 do 6 minut w sumie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia13
Magazyn