Przepis Koreański BBQ wołowina (Pul-Kogi) jest gotowy w około 30 minut i zdecydowanie jest świetnym bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników koreańskiego jedzenia. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 28g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 247 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 2,33 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz imbir, sos sojowy, gruszkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać świeży imbir, można śledzić to danie główne z Świeże Ciasteczka Imbirowe jako deser. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Sprawdza się jako raczej niedrogie danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Korean beef stew tacos (a.k.a. my version of Kogi BBQ ' s short-rib tacos), slow-cooker maple chipotle BBQ beef, oraz Psy Kogi dla podobnych receptur.
Riesling, Chenin Blanc i Gewurztraminer to moje najlepsze propozycje dla Koreańczyków. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Jednym z win, które można spróbować jest Selbach Oster Mosel Riesling Kabinett. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 15 dolarów.