Konserwowana Cukinia: Cukinia Sott ' Olio

Konserwowana Cukinia: Cukinia Sott ' Olio
Konserwowana cukinia: cukinia Sott ' Olio może być tylko przyprawą, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera około 2G białka, 15g tłuszczu i w sumie 161 kalorii. Za 86 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Udaj się do sklepu i podnieś sardelę, ocet winny, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 35 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżką wynik 76%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Pianka z cukinii - - - Spuma di Zucchine, Cukinia "scapece" (pikantna smażona cukinia), oraz Torta di Riso e Zucchine (ryż i cukinia Crostata.

Instrukcje

1
Pokrój cukinię wzdłuż plasterków o grubości od 1/4 do 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (okDo 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
2
Umieść plastry w średniej wielkości rondlu. Przykryj 2 częściami osolonej wody i 1 częścią octu. Doprowadź mieszaninę do wrzenia na dużym ogniu i gotuj przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Zdjąć z ognia.
4
Odcedź cukinię i włóż do słoika lub miski. Dopraw czosnkiem, anchois, miętą, oregano i płatkami czerwonej papryki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
SardeleSardele
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (okDo 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości SoduPuszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Dodaj 2 szklanki oleju i 1/2 szklanki octu. Całkowicie zanurz cukinię w oliwie z oliwek. Szczelnie zamknij słoik lub miskę. Zuccinni są gotowe do spożycia, ale można je również przechowywać w lodówce do 6 tygodni, o ile poziom oliwy z oliwek jest utrzymywany tak, aby cukinia była zanurzona.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (okDo 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia17
Magazyn