Komosa Kalifornijska

Komosa Kalifornijska
California Quinoa może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swoje pole receptury przystawki. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 293 kalorie. Ten przepis służy 4. Na 1,32 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Jeśli masz Greckie oliwki, ser feta, bazylia i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. To jest przynoszone do Was przez smak domu. Ogólnie ten przepis zarabia łyżeczka solidna wynik 75%. Spróbuj California Quinoa Salad, California Quinoa Bowl, oraz Whole Food ' s California Quinoa Salad dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym rondlu rozgrzać olej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodaj quinoa i czosnek; gotować i mieszać 2-3 minut lub aż quinoa jest lekko rumiane. Wymieszać z cukinią i wodą; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; dusić, pokryte, 12-15 minut lub do momentu wchłonięcia cieczy. Wymieszać pozostałe składniki; podgrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (okDo 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia35
Magazyn