Kociołek Ciasto Pops może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 35. Jedna porcja zawiera 231 kalorii, 4G białka, oraz 7G tłuszczu. Na 94 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Sprawdza się jako bardzo przystępna przystawka. Udaj się do sklepu i odbierz topiące się cukierki, topiące się cukierki, blok plastikowej Pianki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto Kociołkowe, Gold Glitter Cake Pops (Lemon Cake Pops), oraz Przepis Na Cake Pops: Cupcake Pops dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Dodać i upiec ciasto mix zgodnie z zaleceniami na polu 13x9-calowy patelni, przy użyciu wody, oleju i jaj. Super. Arkusz cookie linii z papieru woskowanego. Ciasto pokruszyć w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukrowe Cukierki Z Gumy Do żucia
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
Dodać lukier; dobrze wymieszać. Kształt na 2-calowe kulki; umieścić na arkuszu cookie. Zamrażać do uzyskania jędrności; przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Rożek Cukru Lodowego
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
3
W średniej misce do mikrofali, mikrofalowe Czarne cukierki topi się i 4 łyżeczki skracania odkryte na średnim (50%) 1 minutę, następnie w odstępach 15-sekundowych, aż do stopienia; mieszać do gładkiej. Powtórz z zielonymi cukierkami i pozostałymi 2 łyżeczkami skracającymi. Zanurz końcówkę 1 patyczka lizaka około 1/2 cala w roztopionym czarnym cukierku i włóż kij do 1 kulki ciasta nie więcej niż w połowie. Powtarzam. Wróć do arkusza cookie. Przechowywać w lodówce 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Candy Topi
1-1/2 Szklanki Prażonych Płatków Kokosowych
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Słoik Suszonych Pomidorów Napełnionych Olejem, Odsączonych I Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patyczki Do Lizaków
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Mieszanka Warzyw Kalifornijskich
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
4
Wyjąć z lodówki kilka na raz. Kulki tortowe zanurzyć w czarnym cukierku (nie odkręcać nadmiaru).
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Suszonych Pomidorów Napełnionych Olejem, Odsączonych I Posiekanych
5
Umieść kulki tortowe, góra w dół, na arkuszu ciastek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
6
Odstawić do Ustawienia.
7
Łyżka zielone cukierki na płaskiej stronie każdej kulki ciasta. Natychmiast dołączyć lukrecji wyglądać uchwyt. Poke przeciwległy koniec kija w bloku pianki.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jednym z win, które można spróbować jest Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 26 dolarów.