Klopsiki mamy Bruschetta
Przepis Mama Bruschetta klopsiki może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 1 godzina i 10 minut. Na 99 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 166 kalorii, 14g białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Ten przepis z Kraftrecipes.com ma 1 fanów. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Mieszanka włoskiego * pięć mieszanki sera, jajko, bardzo chudego mielonej wołowiny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Hiszpański ryż mamy, Najlepsze babeczki z cukinią mamy, oraz Najlepszy Meat Loaf mojej mamy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 191°.
Pomidory wymieszać z farszem wymieszać. Zarezerwuj połowę do późniejszego wykorzystania.
Dodać mięso i jajko do pozostałej mieszanki farszu; dobrze wymieszać. Naciśnij na dnie 8-calowego kwadratowego naczynia do pieczenia.
Połącz mieszankę farszu z cebulą; rozłóż na mieszance mięsnej. Kryć się.
Piec 45 min.; top z serem.
Piec, nieosłonięty, 10 min. lub do momentu zakończenia pieczeń (160F).