Klonowo-balsamiczny marynowany stek z grillowaną sałatką z gruszek

Klonowo-balsamiczny marynowany stek z grillowaną sałatką z gruszek
Klonowo-balsamiczny marynowany stek z grillowaną sałatką gruszkową może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 773 kalorie, 27g białka, oraz 60 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $6.44 za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 3 powiedzieliby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest idealny do 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Mieszanka sera manchego, sałatki, steki z polędwicy wołowej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Z łyżeczką wynik 68%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Grillowany stek balsamiczny z marynowanym czosnkiem, Balsamiczny-marynowany Grillowany stek z papryką, oraz Detox pieczona Delicata Squash, Pardina soczewica i sałatka z jarmużu z Klonowo-gruszkowym winegretem balsamicznym.

Instrukcje

1
Połącz składniki marynaty w małej misce. Rezerwy 1/2 szklanki marynaty do opatrunku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Umieść steki wołowe i marynatę 1/3 szklanki w plastikowej torbie do żywności; steki włączyć do płaszcza. Zamknij worek bezpiecznie i marynować w lodówce 15 minut do 2 godzin. Rezerwy pozostałej marynaty do szczotkowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
3
Moczyć dwa 10-calowe szaszłyki bambusowe w wodzie 10 minut; odcedzić. Włożyć cebulę do szaszłyków.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
4
Cebulę umyć i pokroić boki gruszek w połowie marynatą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich
5
Usunąć steki z marynaty; wyrzucić marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
6
Steki umieść na siatce na średnich, popiołowych węglach; ułóż cebulę i gruszki wokół steków. Steki z grilla, pokryte, 11 do 14 minut (na średnim ogniu na rozgrzanym grillu gazowym, 11 do 15 minut) dla średnio rzadkich (145 Stopni F) do średniej doneness (160 stopni F), obracając się od czasu do czasu. Grillować cebulę 12 do 15 minut (13 do 16 minut na gaz) i gruszki 8 do 10 minut (czasy grillowania gazowego pozostają takie same) lub do miękkości, okazjonalnie obracając i szczotkując stek, cebulę i gruszki z pozostałą zarezerwowaną marynatą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
7
Usuń cebulę ze szaszłyków. Cebulę i gruszki pokroić na kawałki wielkości kęsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
8
Połączyć zielenie, gruszki, cebula, ser, orzechy i zastrzeżone 1/2 Puchar marynaty; wrzucić delikatnie połączyć. Steki pokroić w plasterki; doprawić solą, według uznania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
ZieloniZieloni
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich
Zielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych OliwekZielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych Oliwek
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
9
Podawać z mieszanką sałatkową.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia24
Magazyn