Klon korzeń-warzywo Stir-Fry z sezamem może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pudełko przepis Hor d ' oeuvre. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 45 i kosztuje 32 grosze za porcję. Jedna porcja zawiera 36 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz sos sojowy, korzeń lotosu, pasternak i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 14%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Klon korzeń-warzywo Stir-Fry z sezamem, Stek Sezamowy Stir Fry, oraz Smażony korzeń lotosu z sezamem i zieloną cebulą.
Dodaj pokrojony korzeń lotosu na patelni wraz z syropem klonowym i sosem sojowym. Gotuj warzywa na umiarkowanym ogniu, często mieszając, aż sos stanie się syropowy, a warzywa są szkliwione, około 8 minut. Wymieszać olej sezamowy, nasiona sezamu i pokrojone szalotki do warzyw i podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda Z Kwiatów Pomarańczy (lub 1/4 łyżeczki Startej Skórki Z Cytryny I Skórki Pomarańczowej)
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
Korzeń Lotosu
Szklanka Mrożonego Edamame, Rozmrożona
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki