Klon-glazurowane warzywa korzeniowe

Klon-glazurowane warzywa korzeniowe
Klon glazurowane warzywa korzeniowe mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 199 kalorii. Na 87 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i zbieraj marchewki, klarowane masło od krów, syrop klonowy klasy b i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Klon-Glazurowane Warzywa Korzeniowe, Glazurowane Warzywa Korzeniowe, oraz Glazurowane Warzywa Korzeniowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Julienne obrane pasternak i marchew przez pokrojenie ich w cienkie zapałki nie grubsze niż ¼ cala.Stopić ghee na patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
PasternakPasternak
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
GheeGhee
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Dodaj julienned marchew i pasternak do stopionego ghee, i mieszać stale na średnim ogniu, aż warzywa stają się lekko miękkie-lub o 5-6 protokół. Należy pamiętać, że niektóre Pasternaki i marchewki mogą stać się lekko karmelizowane.Delikatnie wymieszać syrop klonowy klasy B i doprawić solą. Dalej mieszaj marchew i pasternak przez około 1 do 2 minut lub aż warzywa będą dobrze zeszklone przez syrop klonowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do PodaniaCzysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
PasternakPasternak
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
GheeGhee
(duża Tuba)(duża Tuba)
3
Podawać na ciepło.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia30
Magazyn