Klasyczny Quiche Lorraine
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów śródziemnomorskich, więc spróbuj klasycznego Quiche Lorraine. Ten przepis służy 6. To danie główne ma 518 kalorii, 20g białka, oraz 39g tłuszczu na porcję. Na 2,18 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Idź do sklepu i weź bekon, pół na pół, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 34%, to danie nie jest tak doskonałe. Podobne przepisy to Klasyczny Quiche Lorraine, Klasyczny Quiche Kremowe Lorraine, oraz Quiche Lorraine.
Instrukcje
Ułóż skorupę pie w 9-calowej płycie pie; naciśnij podwójną warstwę folii aluminiowej do skorupy.
Piec w temperaturze 450 stopni przez 8 minut; wyjąć folię aluminiową i piec dodatkowe 4 do 5 minut, aż ciasto jest ustawione. Schłodzić na stojaku z drutu.
Podsmażyć cebulę w jednej łyżce stołowej zastrzeżone kapie do miękkości; odcedzić. Łyżka boczku i cebuli równomiernie do upieczonej Skórki. W dużej misce ubijamy jajka, pół na pół i przyprawy; dodajemy ser i ubijamy do połączenia.
Wlać do skorupy; ustawić talerz ciasta na blasze do pieczenia.
Piec w temperaturze 450 stopni przez 35 do 40 minut, aż quiche będzie złoty, nadmuchany i nóż włożony do środka wyjdzie czysty.
W razie potrzeby przykryj krawędzie Skórki folią, aby zapobiec przypaleniu.
Wyjąć z piekarnika; odstawić na 15 minut przed podaniem.