Klasyczna Cielęcina Marsala

Klasyczna Cielęcina Marsala
Klasyczna Cielęcina Marsala może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.33 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 32G białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 538 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Idź do sklepu i odebrać oliwę z oliwek, bulion wołowy, sól i pieprz, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Z łyżeczką wynik 58%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Cielęcina Marsala, Cielęcina Marsala, oraz Cielęcina Marsala.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 250 stopni F (120 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Podgrzać 1 łyżkę oliwy z oliwek na patelni na średnim ogniu. Medaliony cielęce lekko zalać mąką, doprawić solą i pieprzem. Gotować na rozgrzanej patelni około 5 minut, do temperatury wewnętrznej 160 stopni F (70 stopni C).
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CielęcinaCielęcina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Wyjąć z patelni, umieścić w naczyniu do pieczenia pokrytym folią i ogrzać w nagrzanym piekarniku, aż będzie gotowy do podania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
4
Rozgrzać pozostałą oliwę z oliwek na patelni na średnim ogniu, i podsmażyć szalotkę i grzyby, skrobanie się wszelkie rumiane kawałki, aż szalotki są miękkie. Zwiększyć ciepło do średnio wysokiej, i mieszać w Marsala i czosnek. Gotować i mieszać, aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
SzalotkaSzalotka
Ciężka śmietana Plus 1/3 Szklanki Ciężkiej śmietany, SchłodzonejCiężka śmietana Plus 1/3 Szklanki Ciężkiej śmietany, Schłodzonej
CzosnekCzosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Wymieszać rosół z kurczaka i bulion wołowy na patelni, i nadal gotować i mieszać aż zredukowane do około 1/4 Puchar.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z KurczakaRosół Z Kurczaka
Bulion WołowyBulion Wołowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Zdjąć z ognia i ubić masło do rozpuszczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
7
Podawać na cielęcinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
CielęcinaCielęcina
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia17
Magazyn