Klasyczna Cielęcina Marsala
Klasyczna Cielęcina Marsala może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.33 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 32G białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 538 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Idź do sklepu i odebrać oliwę z oliwek, bulion wołowy, sól i pieprz, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Z łyżeczką wynik 58%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Cielęcina Marsala, Cielęcina Marsala, oraz Cielęcina Marsala.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 250 stopni F (120 stopni C).
Podgrzać 1 łyżkę oliwy z oliwek na patelni na średnim ogniu. Medaliony cielęce lekko zalać mąką, doprawić solą i pieprzem. Gotować na rozgrzanej patelni około 5 minut, do temperatury wewnętrznej 160 stopni F (70 stopni C).
Wyjąć z patelni, umieścić w naczyniu do pieczenia pokrytym folią i ogrzać w nagrzanym piekarniku, aż będzie gotowy do podania.
Rozgrzać pozostałą oliwę z oliwek na patelni na średnim ogniu, i podsmażyć szalotkę i grzyby, skrobanie się wszelkie rumiane kawałki, aż szalotki są miękkie. Zwiększyć ciepło do średnio wysokiej, i mieszać w Marsala i czosnek. Gotować i mieszać, aż zgęstnieje.
Wymieszać rosół z kurczaka i bulion wołowy na patelni, i nadal gotować i mieszać aż zredukowane do około 1/4 Puchar.
Zdjąć z ognia i ubić masło do rozpuszczenia.