Sałatka ryżowo-orzechowa z sosem pomarańczowo-tymiankowym
Sałatka z ryżu i orzechów pekan z sosem pomarańczowo-tymiankowym może być tylko przystawką, której szukasz. Na 1,28 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 302 kalorie, 2G białka, oraz 25 g tłuszczu. Ten przepis służy 5. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański dieta. Udaj się do sklepu i odbierz dekorację: gałązki tymianku, sól, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Żurawinowa Sałatka Pekan Quinoa z sosem miodowo-pomarańczowym, Czerwona Sałatka z kapusty kuri i buraków z sosem balsamicznym z żurawiny i orzechów pekan parmezan, oraz Bok Choy Sałatka z brązowego ryżu z pomarańczowym sosem sezamowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotuj mieszankę ryżu zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając opakowanie przypraw.
Przenieść do dużej miski i puch widelcem. Odstawić.
W małej miseczce wymieszać skórkę pomarańczową i kolejne 5 składników. Powoli dodawać olej, stale ubijając. Odstaw sos na bok.
Dodać żurawinę i kolejne 3 składniki do mieszanki ryżowej; delikatnie wymieszać.
Dodać opatrunek i wrzucić do płaszcza. Przykryć i schłodzić co najmniej 3 godziny.
Dodać orzechy pekan tuż przed podaniem.
Dekorować, w razie potrzeby.