Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranne posiłki, więc spróbuj owsianki jęczmiennej. Ten przepis służy 2. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 27g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 889 kalorii. Na $2.0 za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 37 smakoszy i kucharzy. Mieszanka owoców, brązowego cukru, cynamonu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 98%. Ten wynik jest super. Spróbuj Kasza jęczmienna ze śliwkami miodowymi, Owsianka, oraz Owsianka plus dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połączyć jęczmień, mleko, brązowy cukier i cynamon w średnim rondlu na średnim ogniu. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż mleko zostanie prawie całkowicie wchłonięte, około 15 minut. Jęczmień podzielić na dwie miski. Na wierzchu posiekane orzechy włoskie, obfita mżawka ciężkiej śmietany i posiekane świeże owoce w razie potrzeby.