Pokroić wieprzowinę w dół środka, upewniając się, że nie przejdzie przez całą drogę (w zasadzie butterflying.) Funt wieprzowiny młotkiem do mięsa, aż na całej tej samej grubości. Doprawić solą i pieprzem na obu sides.In na patelni roztopić masło, dodać cebulę, gotować do miękkości, dodać zioła, bułkę tartą, rum, posiekane mango oraz sól i pieprz do smaku, wymieszać.Łyżka farsz w dół na połowie wieprzowiny pamiętając, aby pozostawić wystarczająco dużo krawędzi, więc po złożeniu, druga połowa nad, to pokryje farsz całkowicie.Złóż drugą połowę wieprzowiny i zabezpieczyć sznurkiem kuchennym w odstępach 11/2-2 cala. Na lekko naoliwionej patelni, umieścić wieprzowinę i piec w nagrzanym piekarniku 180C przez około 1 godz. (Czas gotowania może być dłuższy, jeśli waga mięsa jest większa i nie jestem pewien, czy będzie mniej, jeśli zrobisz 2 mniejsze schab, wystarczy sprawdzić pod koniec czasu gotowania regularnie, aby sprawdzić, czy jest gotowane przez).Mięso Baste kilka razy podczas gotowania z sokiem reserved, nawet wylałem trochę na wieprzowinę, kiedy zacząłem, więc soki wieprzowe w połączeniu z tym wykonane na kilka wspaniałych soków, które mógłbym wykorzystać do sosu później. (nie nalewaj jednak zbyt dużo i upewnij się, że jest to naturalny sok, a nie syrop, ponieważ będzie się palił, a także tworzy glazurę na wieprzowinie ze względu na wysoką zawartość cukru).SOS Mango:.