Kapusta i makaron z jabłkiem i marchewką
Kapusta i makaron z jabłkiem i marchewką to Wegetariańskie przepis z 6 porcjami. To danie główne ma 484 kalorie, 13g białka, oraz 19g tłuszczu na porcję. Na 84 grosze za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz gotowanie jabłko, marchew, kapusta, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 61%, to danie jest dobre. Spróbuj Kotlety schabowe zapiekane z makaronem jabłkowo-kapustnym, Sałatka z marchwi, kapusty i jabłek z sosem z limonki Kminkowej, oraz Sexy kapusta (+Cilantro-Limonka marchew i kapusta sajgonki) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu; gotować i wymieszać kapustę, marchew, i jabłko, aż kapusta będzie miękka, 10 do 12 protokół.
Napełnij duży garnek lekko osoloną wodą i doprowadz do wrzenia. Wymieszaj makaron jajeczny i wróć do wrzenia. Makaron gotować odkryte, mieszając od czasu do czasu, do miękkości, ale nadal lekko twarde, o 5 protokół.
Delikatnie wymieszać makaron z mieszanką kapusty; doprawić do smaku solą i czarnym pieprzem.