Kapusta
Kapusta może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 163 kalorie. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 1,05 zł za porcję. 127 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka masła, kapusty, soli i pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 53%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Kapusta (Kapusta Polska), Kapusta (Polska Kapusta Duszona), oraz Kielbasa y kapusta (kiełbasa i kapusta).
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Rozgrzać 4 łyżki masła na średnim ogniu; podsmażyć cebulę i grzyby do miękkości.
W średnim rondlu na dużym ogniu gotować kapustę przez 10 minut.
W naczyniu do pieczenia 9 x 13 cali połączyć cebulę, grzyby, kapustę, kapustę kiszoną, cukier, tymianek, sól i pieprz; dobrze wymieszać. Kropka pozostałe 2 łyżki masła na wierzchu. Kryć się.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 1 godzinę, mieszając co 20 minut.