Kandyzowane marchewki imbirowe FROGHOPPER
Kandyzowane marchewki imbirowe froghoppera wymagają około 20 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 130 kalorii. Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 52 grosze za porcję. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz zmielony imbir, wodę, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 28%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Marchew kandyzowana imbirowo-limonkowa, Bezglutenowy krem imbirowy bułeczki z domowej roboty kandyzowanym imbirem, oraz Marchew Kandyzowana dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić marchew i wodę do wrzenia w rondlu, zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować na wolnym ogniu, aż marchew będzie miękka, o 10 protokół.
Marchew odsączyć; wymieszać z masłem, aż marchewka będzie pokryta. Wymieszać z brązowym cukrem, imbirem i solą; doprowadzić do wrzenia i gotować marchewki, często mieszając, aż marchewki będą szkliwione, 2 do 3 minut.