Kanapki Reuben

Kanapki Reuben
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 228 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje 62 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka sosu worcestershire, ogórek z koperkiem, wołowina konserwowa o niższej zawartości sodu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 18 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kanapki Reuben, Kanapki Reuben, oraz Kanapki Reuben dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej brojlery do wysokiej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do PodaniaPełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do Podania
2
Aby przygotować dressing, połącz pierwsze 5 składników w małej misce, dobrze mieszając.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Aby przygotować kanapki, ułóż kromki chleba w jednej warstwie na ciężkiej blasze do pieczenia. Chleb Broil 1 1/2 minut lub do tosty. Odwróć chleb; dusić na 1 minutę lub do lekko tosty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Procent TłuszczuProcent Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
4
Usuń 4 plastry. Podziel ser równomiernie na pozostałe 4 plastry, posypując go lekko tostami. Broil 1 minutę lub do rozpuszczenia sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
5
Rozłóż około 1 1/2 łyżki sosu na stronie pokrytej serem każdej kromki chleba; top każdej porcji z 1 uncja peklowanej wołowiny, 1/4 szklanki kiszonej kapusty, i pozostałe kromki chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
Peklowana WołowinaPeklowana Wołowina
Kapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I PosiekanaKapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I Posiekana
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki
Procent TłuszczuProcent Tłuszczu
6
Podawać natychmiast.
TrudnośćNormalny
Gotowe W18 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn