Pierogi Pomidorowe
Pierogi pomidorowe to Wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 6 i kosztuje 48 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 168 kalorii, 5G białka, oraz 3G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz seler, liść laurowy, bazylia i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pierogi Z Pomidorami Cheddar, Zupa pomidorowa z kluskami, oraz Zupa Pomidorowa Z Pierożkami Ziołowymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na dużej patelni, podsmażyć cebulę, zielony pieprz i seler na maśle do miękkości.
Dodać liść laurowy, pomidory, brązowy cukier, bazylia, sól i pieprz; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 5-10 minut.
Tymczasem na pierogi, mąkę, proszek do pieczenia i sól połączyć w misce.
Dodać pietruszkę i mleko; mieszać tylko do wymieszania.
Kropla przez łyżki stołowe na gotującej się mieszaninie pomidorowej, tworząc sześć kopców; przykryć szczelnie i gotować na wolnym ogniu przez 12-15 minut lub aż wykałaczka włożona do jednego z pierogów wyjdzie czysta. Odrzuć liść laurowy.