Fly Burgers
Przepis Fly Burgers jest gotowy w około 30 minut i zdecydowanie jest super bezmleczne opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Na 86 centów za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 16. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 582 kalorie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz bułki z ciasta chlebowego, jajko, keczup i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Burgery Nadziewane boczkiem i serem (Jucy Lucy Burgers), Burgery tatarskie-są to smaczne małe burgery, które każdy pokocha, oraz Tex-Mex Hamburgery Texotic-Hamburgery Mexotic dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przetnij każdą rolkę na pół; uformuj każdą w kulkę.
Umieść na nieczystej blasze do pieczenia; lekko spłaszczyć. Przykryć i odstawić do podwojenia, o 30 minut.
Piec w temperaturze 350° przez 10-12 minut lub do lekko rumiane. Schłodzić na stojaku z drutu.
W małej misce, połączyć wołowinę i jajko. Kształt na 16 pasztetów, 2 w. każdy. Na dużej patelni, gotować paszteciki po obu stronach na średnim ogniu, aż nie będzie już różowy.
Osuszyć na ręcznikach papierowych.
Podziel roladki; umieścić patty wołowiny na każdej dolnej połowie. W przypadku skrzydeł od każdego wierzchołka walca Wytnij wąski kształt litery V; umieść na każdej patce (Odrzuć usunięte sekcje). Zabezpieczyć wykałaczkami. Dla oczu, dwie kropki ketchupu przy krawędzi każdego patty naprzeciwko V; top z plasterkami cebuli.