Fly Burgers

Fly Burgers
Przepis Fly Burgers jest gotowy w około 30 minut i zdecydowanie jest super bezmleczne opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Na 86 centów za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 16. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 582 kalorie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz bułki z ciasta chlebowego, jajko, keczup i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Burgery Nadziewane boczkiem i serem (Jucy Lucy Burgers), Burgery tatarskie-są to smaczne małe burgery, które każdy pokocha, oraz Tex-Mex Hamburgery Texotic-Hamburgery Mexotic dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przetnij każdą rolkę na pół; uformuj każdą w kulkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
2
Umieść na nieczystej blasze do pieczenia; lekko spłaszczyć. Przykryć i odstawić do podwojenia, o 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
3
Piec w temperaturze 350° przez 10-12 minut lub do lekko rumiane. Schłodzić na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
4
W małej misce, połączyć wołowinę i jajko. Kształt na 16 pasztetów, 2 w. każdy. Na dużej patelni, gotować paszteciki po obu stronach na średnim ogniu, aż nie będzie już różowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Osuszyć na ręcznikach papierowych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
6
Podziel roladki; umieścić patty wołowiny na każdej dolnej połowie. W przypadku skrzydeł od każdego wierzchołka walca Wytnij wąski kształt litery V; umieść na każdej patce (Odrzuć usunięte sekcje). Zabezpieczyć wykałaczkami. Dla oczu, dwie kropki ketchupu przy krawędzi każdego patty naprzeciwko V; top z plasterkami cebuli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Paszteciki WołowePaszteciki Wołowe
Płatki Crispix, RozdrobnionePłatki Crispix, Rozdrobnione
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Kolosalne Krewetki Z Ogonami, Obrane I OczyszczoneKolosalne Krewetki Z Ogonami, Obrane I Oczyszczone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wyraźny Aromat MasłaWyraźny Aromat Masła
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia0
Magazyn