Kanapka z pomidorami z pietruszką lub bazylią
Kanapka pomidorowa z pietruszką lub bazylią to hor d ' oeuvre, która serwuje 6. Oglądasz swoją figurę? Ten bezmleczny i lakto ovo wegetariański przepis ma 365 kalorii, 5G białka, oraz 29g tłuszczu na porcję. Za 91 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 22 minuty. Udaj się do sklepu i podnieś bazylię, pietruszkę, majonez i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia dobry wynik spoonacular 60%. Spróbuj Najlepsza Kanapka Z Pomidorami I Bazylią!!!, Najlepsza Kanapka Z Pomidorami I Bazylią!!!, oraz Kanapka Z Klopsikiem Bazyliowo-Pomidorowym dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Zacznij od pokrojenia chleba w kółka za pomocą foremki do ciastek lub foremki do ciastek.
Połącz startą cebulę, majonez i czarny pieprz.
Rozłóż mieszaninę na wyciętych kółkach chleba. Przykryj i wstaw do lodówki.
Aby przygotować pomidory, obierz, pokrój i dokładnie odcedź między warstwami ręczników papierowych.
Przed złożeniem kanapek posyp pomidory solą przyprawową.
Połóż plasterek pomidora na chlebie pełnoziarnistym. Na wierzch z pietruszką lub bazylią.
Umieść biały chleb na wierzchu każdego stosu. Przygotuj kanapki na kilka godzin przed imprezą. Przykryj wilgotnym ręcznikiem i wstaw do lodówki, aż będzie gotowy do podania.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Wino musujące i musujące różowe to świetny wybór na przystawki. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Jednym z win, które można spróbować, jest Laurent-Perrier Brut (Split). Ma 4,6 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.
Laurent-Perrier Brut (Split)
Okręt flagowy Laurent-Perrier, który uosabia domowy styl: cudownie świeży i łatwy do picia. Mieszanka składa się z ponad 55 różnych Crus (ze średnią oceną 94%). Po ponad trzech latach dojrzewania dodaje się " Liqueur d 'Expedition", a szampan dojrzewa przez kolejne sześć miesięcy. Rezultatem jest delikatny, ale złożony nos z nutą owoców cytrusowych i dobrze wyważonym podniebieniem. Idealny jako aperitif, jest również bardzo dobrze komponuje się z jedzeniem.