Kanadyjskie śniadanie z bekonem

Kanadyjskie śniadanie z bekonem
Przepisów na śniadanie nigdy za wiele, więc wypróbuj kanadyjskie śniadanie z bekonem. Ten przepis przeznaczony jest dla 6 osób i kosztuje 2,1 USD za porcję. Jedna porcja zawiera 436 kalorii, 24 g białka i 16 g tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Mieszanka kwaśnego jabłka, kanadyjskiego bekonu, miodu i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 40%. Wynik ten jest raczej zły. Jeśli podoba Ci się ten przepis, przejrzyj podobne przepisy: Stosy śniadaniowe z pieczonymi grzybami Portobello z boczkiem kanadyjskim, Bekonem kanadyjskim lub bekonem peameal i Pizza kanadyjska z bekonem.

Instrukcje

1
Połącz musztardę i miód; rozsmaruj 1 łyżkę na każdej połówce muffinki. Na dużej patelni rozpuść masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienko Pokrojone, Obrane Kwaśne JabłkoCienko Pokrojone, Obrane Kwaśne Jabłko
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Dodaj bekon kanadyjski i podgrzej; wyjąć na papierowe ręczniki do odsączenia. Gotuj plasterki jabłka w zalewie, aż będą miękkie. Ułóż boczek na babeczkach; na wierzchu ułóż plasterki jabłka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek KanadyjskiBoczek Kanadyjski
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
3
Ułożyć na blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
4
W misce ubijaj białka, aż utworzą się sztywne szczyty. Dodać ser i paprykę; rozsmarować na jabłkach. Smażyć muffiny, aż będą puszyste i złocistobrązowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Do Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona CebulaDo Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona Cebula
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia6
Rodzaje PotrawŚniadanieBrunch
Magazyn