Kanadyjskie śniadanie z bekonem
Przepisów na śniadanie nigdy za wiele, więc wypróbuj kanadyjskie śniadanie z bekonem. Ten przepis przeznaczony jest dla 6 osób i kosztuje 2,1 USD za porcję. Jedna porcja zawiera 436 kalorii, 24 g białka i 16 g tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Mieszanka kwaśnego jabłka, kanadyjskiego bekonu, miodu i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 40%. Wynik ten jest raczej zły. Jeśli podoba Ci się ten przepis, przejrzyj podobne przepisy: Stosy śniadaniowe z pieczonymi grzybami Portobello z boczkiem kanadyjskim, Bekonem kanadyjskim lub bekonem peameal i Pizza kanadyjska z bekonem.
Instrukcje
Połącz musztardę i miód; rozsmaruj 1 łyżkę na każdej połówce muffinki. Na dużej patelni rozpuść masło.
Dodaj bekon kanadyjski i podgrzej; wyjąć na papierowe ręczniki do odsączenia. Gotuj plasterki jabłka w zalewie, aż będą miękkie. Ułóż boczek na babeczkach; na wierzchu ułóż plasterki jabłka.
Ułożyć na blasze do pieczenia.
W misce ubijaj białka, aż utworzą się sztywne szczyty. Dodać ser i paprykę; rozsmarować na jabłkach. Smażyć muffiny, aż będą puszyste i złocistobrązowe.