Kabobs wołowo-miodowo-musztardowy
Przepis na Kabobs wołowo-miodowo-musztardowy można przygotować w około 30 minut. Jedna porcja tego dania zawiera około 27 g białka, 5 g tłuszczu i łącznie 257 kalorii. Ten przepis przeznaczony jest dla 3 osób i kosztuje 2,54 USD za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową i bezmleczną. Mieszanka pieprzu, musztardy dijon, soli i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak pyszny. Świetnie sprawdza się jako niedrogie danie główne. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 49%, to danie jest solidne. Spróbuj kebabów z kurczaka z miodem i warzywami, kebabów z imbirem z sosem miodowo-musztardowym i kebabów z warzywami z musztardą miodową i komosą czosnkową, aby zapoznać się z podobnymi przepisami.
Instrukcje
W misce wymieszaj musztardę, miód, sos Worcestershire, sól i pieprz.
Wlać połowę sosu do dużej zamykanej plastikowej torby; dodać kostki wołowe i wymieszać. Pozostały sos odłóż na bok.
Nabij wołowinę na metalowe lub namoczone drewniane patyczki. Wyrzucić marynatę z wołowiny. Grilluj pod przykryciem na średnim ogniu przez 8-10 minut lub do momentu, aż mięso osiągnie pożądaną konsystencję, obracając raz.
Podawać z zarezerwowanym sosem.