Johnsonville ® Włoskie Klopsiki

Johnsonville ® Włoskie Klopsiki
Włoskie klopsiki Johnsonville® mogą być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 60 kalorii, 4G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 18 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś bułkę tartą, cebulę, parmezan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Johnsonville Party Meatballs, Johnsonville Klasyczne klopsiki i Spaghetti, oraz Johnsonville Klasyczne klopsiki i Spaghetti dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°. w dużej misce połącz jajko, bułkę tartą, parmezan, mleko i cebulę.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
Bułka TartaBułka Tarta
CebulaCebula
MlekoMleko
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
PiekarnikPiekarnik
2
Usunąć kiełbasę z osłonek.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
3
Dodać kiełbasę do mieszaniny okruchów chleba i dobrze wymieszać. Uformuj 20 klopsików.
Składniki, których będziesz potrzebować
KlopsikiKlopsiki
KiełbasaKiełbasa
ChlebChleb
4
Ułóż klopsiki na płytkiej patelni do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
KlopsikiKlopsiki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
5
Piec przez 20 minut lub aż klopsiki są gotowane przez (160 ° F).
Składniki, których będziesz potrzebować
KlopsikiKlopsiki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Podawać z tradycyjnym sosem do makaronu Classico® oraz spaghetti.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do MakaronuSos Do Makaronu
SpaghettiSpaghetti
BazyliaBazylia

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 85 dolarów za butelkę.
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
Jasny rubinowy kolor i oszałamiająca koncentracja zapachów. Eteryczne, owocowe, kwiatowe i balsamiczne nuty podkreślają świeżą elegancję. Nuty wiśni, wiśni, czereśni, wiśni morelowej, fiołka, mięty, anyżu, cynamonu. Cały jego blask wyraża się w podniebieniu z niezwykłą równowagą pomiędzy koncentracją kwasowości i elegancji. Powracają typowe nuty czerwonych owoców przedłużone przez słodkie taniny i doznania mineralne. Czysty, elegancki, trwały i delikatny.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Magazyn