Jesienna Pieczeń Wieprzowa
Jesienna pieczeń wieprzowa może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji dań głównych. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 651 kalorii, 71g białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Na 4,17 zł za porcję, ten przepis okładki 53% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 50 minut. Mieszanka pieprzu, marchwi, szałwii i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć jabłka można śledzić to danie główne z Gorące Jabłka Karmelowe jako deser. Jedna osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Jest ona dostarczana przez Taste Of Home. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia na niesamowity wynik spoonacular 89%. Spróbuj Jesienna Pieczeń Wieprzowa Z Jabłkami, Rosemary-Dijon pieczona wieprzowina z jesiennym kompotem owocowym, oraz Jesienna Pieczeń Doniczkowa podobnych receptur.
Instrukcje
Pieczeń ułożyć na dużej patelni. Ułóż ziemniaki, marchew, cebulę i dynię wokół pieczonej.
Mięso i warzywa posyp szałwią i pieprzem; warzywa dot z masłem.
Piec bez przykrycia w temperaturze 400° przez 15 minut. Zmniejszyć temperaturę do 350°; piec bez przykrycia przez 1 godzinę.
Umieść jabłka wokół pieczonego; przykryj i piecz przez 1-1 / 4 godziny, smażąc co 30 minut lub aż termometr mięsa odczyta 160°-170°. W razie potrzeby zagęścić soki na sos.